ladda ner online Orden som fann mig - den läkande läsningen tillbaka till livet pdf, epub

ladda ner online Orden som fann mig - den läkande läsningen tillbaka till livet pdf, epub

Orden som fann mig - den läkande läsningen tillbaka till livet

  • Siffra: 150709512271319
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.8/5 (Votes: 2783)
  • Paperback : 104 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Start berättelse om psykisk ohälsa, depression och vägen tillbaka!

Rachel Kelly lever ett hektiskt liv med två barn, Sebastian som älskar henne och en lovande journalistkarriär på Londons största tidning. Plötsligt en kväll hör hon sig själv tala som om hon vore någon annan, huvudet verkar skiljt från kroppen. Det knyter sig i magen, benen bär inte.

Kollapsen slår till med full kraft och utan förvarning. När hon återvänder från sjukhuset är det med ångestdämpande tabletter och en chockartad förvirring. Har hon blivit tokig? Är hon ens levande? I depressionens mörker, på gränsen mellan liv och död, minns hon en vers hon läst som barn. Orden tycks lyfta hennes själ. Kan läsning av lyrik bli en hjälp i tillfrisknandet?

Orden som fann mig är en vidöppen och vacker levnadsteckning om depression och vägen tillbaka. En hoppfull bok, en kärleksförklaring till livet, familjen och ordens läkande kraft. Rachel Kellys berättelse är också en uppgörelse med duktigheten, våra självpåtagna roller och samtidens krav på lycka och perfektion.

Rachel Kelly är prisbelönt brittisk journalist från London med psykisk ohälsa som bevakningsområde. Orden som fann mig - den läkande läsningen tillbaka till livet är hennes första bok. Den är internationellt mycket uppmärksammad och en storsäljare på de brittiska topplistorna.

Relaterade böcker