ladda ner Jag ska bli kustjägare epub pdf

ladda ner Jag ska bli kustjägare epub pdf

Jag ska bli kustjägare

  • Siffra: 385280459499874
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 3836)
  • Paperback : 104 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Kustjägarna uppträdde professionellt och självsäkerheten brann i deras ögon. De var självsäkra, men ändå ödmjuka. Jag kunde inte se mig mätt på dem. Min tajta uniform kändes som ett skal, vilket endast tjänade till att hålla ihop en söndertrasad människa. Det kändes som att jag aldrig skulle bli någon kustjägare. Avståndet mellan dem och mig var för stort.

Jag tänkte på min röda t-shirt och mindes hur jag burit den som ett bevis. På vad fattade jag inte. En t-shirt! Man förvandlades inte till kustjägare på grund av en röd t-shirt. Konstigt hur svårt det var att inse. Kustjägare var något man blev inne i huvudet och det var därför vägen dit var så svår.

CM Jönsson är född 1971 och bosatt utanför Malmö.

JAG SKA BLI KUSTJÄGARE är hans debutroman. Boken är en skildring som bygger på dagboksanteckningar.

Relaterade böcker