Svarta Stunder: Ryslig midnattsläsning pdf

 Svarta Stunder: Ryslig midnattsläsning pdf

Svarta Stunder: Ryslig midnattsläsning

  • Siffra: 636460209495591
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 4731)
  • Paperback : 190 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Ny upplaga med nytt omslag!

Svarta Stunder - Ryslig midnattsläsning - är en antologi bestående av fem rysare.

Jaktlag: De tre psykopaternas människojakt i de skyddade skogarna går väldigt fel när de väljer ett byte som inte låter sig jagas och istället slår tillbaka.

Källaren: Vad är det för uråldrig Ondska som ruvar i det gamla husets källare? Den frågan får författaren Stefan Wiik anledning att ställa sig när en hundraårig fasa åter väcks till liv.

Innan Gryningen: Djupt ner i det gamla berget ruvar en fasa i mörkret. En fasa som inte sett dagen på femtio år, men som nu drabbar de två Hemvärnsmän som faller ner genom ett gammalt hål och ställs inför bergets ruvande ondska.

Stormen: En reva mellan vår dimension och en annan. I stormens spår följer fasor sprungna ur människans djupaste mardrömmar.

Dödens Väntrum: Statligt, legaliserat mord - rättsskipning eller medeltida hämndbegär? Den dödsdömda fången Dan Lucas Scully skriver ner sina sista tankar minuterna innan han förs till Dödscellen.

Roger Skagerlund är född 1968 och bosatt i Kolbäck, Västmanland.
I över tjugo år jobbade han med försäljning, men är sedan 2012 anställd inom ett av Sveriges störtsa larm och säkerhetsföretag. Debuterade som författare gjorde han 2016 med romansviten Mare Balticum, om ett ryskt anfallskrig mot Sverige.

Roger är far till tre barn och gift med Carina.

Relaterade böcker