7 Walking Meditations 7 OLIKA MEDVETENHETSNIVÅER pdf, epub ebook

 7 Walking Meditations 7 OLIKA MEDVETENHETSNIVÅER pdf, epub ebook

7 Walking Meditations 7 OLIKA MEDVETENHETSNIVÅER

  • Siffra: 942687497867266
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 2891)
  • Paperback : 141 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

7 Walking Meditations

7 OLIKA MEDVETENHETSNIVÅER

Dessa meditationer använder du när som helst under dagen när du är i rörelse.

För bästa effekt, använd hörlurar.

Du kan använda dessa meditationer enskilt och du kan använda meditationserien 7 olika medvetenhetsnivåer i följd under en 7 dagar period.

Jörgen Tranberg är en framstående komplementärmedicinsk terapeut och arbetar framför allt med kraniosakral osteopati. Han har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år.

Serien:

Upplev hur 20 minuters meditation om dagen, i rörelse, kan ge dig en omedelbar transformation.

Meditationerna bygger på 7 olika skiften av din medvetenhet.

Meditation 1: Kroppens kommunikation

Upplev hur kroppens autonoma, självstyrande kommunikation transformeras i en tidsrumsmeditation. Känn hur din kropp reagerar i olika sammanhang på ett helt nytt sätt.

Meditation 2: Kroppens villkorslösa transformationsmöjlighet

Upplev hur din kropps autonoma kommunikation transformeras till ett existentiellt varande i en rumstidsmeditation. Din kropp får en helt ny upplevelse av sig själv.

Meditation 3: Miljöers kommunikation

Upplev hur ditt autonoma perception eller uppfattningssystems kommunikation transformeras. Se hur du upplever att dina automatiska reaktioner förändras och reagerar på ett annorlunda sätt i olika miljöer och sammanhang.

Meditation 4: Miljöers villkorslösa transformations möjlighet

Upplev hur ditt autonoma uppfattningsystems kommunikation kan transformeras till ett extensiellt varande vad det gäller vår miljö och omgivning i en tidsrumsmeditation. Vi påverkas alla av vår omgivning och de sammanhang vi befinner oss i. Se hur din uppfattning kan förändras och hur dina miljöer och omgivning förändras med dig.

Meditation 5: Universums kommunikation

Upplev transformationen från det villkorliga till det villkorslösa. Öppna upp för att hjärtat ska samspela med hjärnan i en rumstidsmeditation. Allt är i samspel - öppna upp för den möjligheten i dig själv.

Meditation 6: Universums villkorslösa transformation kommunikation

Upplev transformation till det villkorslösa. Låt hjärtat vara spegelbilden till universum. Upplev hjärtats samspel med universum i en rumstidsmeditation. Låt kommunikationen med allt som är transformeras i dig.

Meditation 7: Vårt universala villkorslösa hjärta - Be your Universal Heart

Upplev läkning på alla nivåer genom det villkorslösa universella hjärtat. Det universella spacet av total transparant genomströmning genom alla celler. Upplev djupet i originalets källa. Den högsta medvetandenivån i en rumstidsmeditation. Platsen där allting är.

Besök Jörgen Tranberg på:

www.jörgentranberg.com

Relaterade böcker